Αρχική Σελίδα

Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ
ΚΙΝΑ Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

* Foucus μετά από την απαίτησή σας, σας προσφέρει καλύτερα τις λύσεις όπως η πρώτη αποστολή της Co. υλικού Ningbo Brando, ΕΠΕ, εργαζόμαστε στο σχεδιασμό και την κατασκευή της σπείρας βαλβίδων σωληνοειδών, armature βαλβίδων σωληνοειδών της συνέλευσης και της βαλβίδας σωληνοειδών για περισσότερο από 10 έτη.

 

* Έχουμε εξυπηρετήσει τους πελάτες από την Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Μέση Ανατολή, νοτιοανατολικό σημείο Ασιάτης με το σχεδιασμό και την κατασκευή για την αυτοματοποίησή τους των ρευστών εφαρμογών ελέγχου, σχετικών με βιομηχανία του πνευματικού εξοπλισμού αυτοματοποίησης, του διανομέα ποτών τροφίμων, της γεωργικής άρδευσης, της εκτύπωσης και της βαφής, του συλλέκτη σκόνης, της εγχώριας συσκευής, του αυτοκινήτου, του κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος, της ψύξης, κ.λπ.

 

Από την έναρξη της επιχείρησης, αφιερωνόμαστε στην παροχή υψηλή - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσία στους πελάτες μας. Με την εστίαση στις απαιτήσεις των πελατών μας, πριν από την παραγωγή συζητάμε τα τεχνικά σημεία σύμφωνα με τις εφαρμογές με τους πελάτες για να μειωθεί το λάθος και να κερδηθεί κόστος και για τις δύο πλευρές. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, χρησιμοποιούμε CNC υψηλής ακρίβειας τη μηχανή, επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο για να ελέγξουμε τις διαστάσεις και να βελτιώσουμε την παραγωγικότητα. Στην αρχή και μέσος της κατεργασίας, οι ανώτεροι επιθεωρητές μας ελέγχουν την ποιότητα τακτικά με την καταγραφή των στοιχείων όσον αφορά τα έγγραφα σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ISO9001. Πριν από την αποστολή, το προσωπικό μας κάνει τη δοκιμή και το πλήρες ένα κομμάτι επιθεώρησης από το ένα κομμάτι για να εξασφαλίσει τα προϊόντα χωρίς ατέλεια όταν επιτυγχάνεται χέρια του πελάτη μας.

 

* Η Co. υλικού Ningbo Brando, ΕΠΕ θα σας προσφέρει καλύτερα την υπηρεσία με τη γρήγορη απάντηση, να μας αφήσετε να υποβάλουμε τη ρευστή αίτηση ελέγχου ευρύτερα και επιδέξια.

 

ΚΙΝΑ Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1  ΚΙΝΑ Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2  ΚΙΝΑ Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3  ΚΙΝΑ Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

ΚΙΝΑ Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5  ΚΙΝΑ Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 6  ΚΙΝΑ Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 7  ΚΙΝΑ Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 8

 

Σειρά προϊόντων:

1. Σπείρα βαλβίδων σωληνοειδών

2. Συνδετήρας σπειρών σωληνοειδών
3. Armature βαλβίδων σωληνοειδών

4. 5/2, 5/3, 3/2, 2/2 πνευματική βαλβίδα σωληνοειδών τρόπων

5. Πνευματικές συναρμολογήσεις μανικών
6. Βαλβίδα σωληνοειδών ψύξης
7. Αεριωθούμενη βαλβίδα σφυγμού συλλεκτών σκόνης
8. Εξάρτηση επισκευής διαφραγμάτων
9. Ελεγκτής βαλβίδων σφυγμού

10. Αυτόματη βαλβίδα αγωγών αεροσυμπιεστών
11. Βαλβίδα σωληνοειδών ορείχαλκου
12. Βαλβίδα σωληνοειδών ανοξείδωτου
13. Πλαστική βαλβίδα σωληνοειδών
14. Ράγα εγχυτήρων

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

Τον Ιούνιο του έτους 2008, δημιουργούμε ένα εργοστάσιο κάνοντας armature βαλβίδων σωληνοειδών τη συνέλευση από 2 σύνολα CNC μηχανής και μιας μηχανής δοκιμής. Αλλά σε εκείνο το έτος καθιερώσαμε πολλούς αξιόπιστους στο εξωτερικό πελάτες λόγω της υπομονετικής τοποθέτησης και της καλής ποιότητας και της γρήγορης ταχύτητας παράδοσής μας.

 

Το Μάιο του έτους 2012, armature βαλβίδων σωληνοειδών μας assmebly οι τύποι αυξάνονται σε περισσότερους από 200 τύπους. Προκειμένου να ταιριαχτούν με όλο και περισσότερες απαιτήσεις πελατών και για να κάνουμε την ποιότητα όλο και περισσότερους καλά, καθιερώνουμε το λειτουργώντας κατάστημα σπειρών σωληνοειδών.

 

Τον Απρίλιο του έτους 2014, όλα τα προϊόντα που εργάζονται πολύ καλά στην πλευρά των πελατών, πολλοί πελάτες γίνονται ο πράκτοράς μας στις χώρες τους.

 

Τον Αύγουστο του έτους 2016, η επιχείρηση BRANDO διεύρυνε την ομάδα πωλήσεων και διεύρυνε το διάστημα εργοστασίων, άρχισε την πλήρη βαλβίδα για την εφαρμογή automive indurstry, την αυτοματοποίηση indurstry, βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, πνευματικός, υδραυλικός, αέρας και συστήματα κατεργασίας ύδατος και ούτω καθεξής. Επίσης αποκτημένη καλή φήμη από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Η επιχείρηση BRANDO καταβάλλει προσπάθεια να κάνει βαθμιαία τα αγαθά καλά και και το εμπορικό σήμα διάσημο. Χαιρετίζουμε την επίσκεψή σας και coopearte.

 

Στο έτος του 2020, νέο στάδιο, πάλη, BRANDO!

 

 

Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : BRANDO

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 8million-9million

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Website:: www.brandopneumatic.com

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Ningbo Brando Hardware Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αεριωθούμενη βαλβίδα σφυγμού

3» αεριωθούμενη βαλβίδα σωληνοειδών σφυγμού διαφραγμάτων dmf-ζ-76S BFEC για το φίλτρο τσαντών

DD τύπων CA25DD Goyen αεριωθούμενη βαλβίδα διαφραγμάτων σφυγμού σειράς για το συλλέκτη σκόνης

1» αεριωθούμενη βαλβίδα σφυγμού διαφραγμάτων τύπων SCG353A044 ASCO για την αφαίρεση σκόνης

Βαλβίδα σωληνοειδών ψύξης

EVR 3 NC 032F8107 1/4» βαλβίδα σωληνοειδών ψύξης τύπων Danfoss 220VAC

1028/3 τύπος 3/8» βαλβίδα σωληνοειδών ψύξης HM2 220VAC 230VAC Castel

EVRA 40 βαλβίδα σωληνοειδών αμμωνίας τύπων EN-JS1025 Danfoss 042H1128 042H1132

Εξάρτηση επισκευής διαφραγμάτων

Διάφραγμα C113443 C113444 για τη βαλβίδα SCG353A043 SCG353A044 σφυγμού ASCO

Διάφραγμα για τη βαλβίδα 1,5 σφυγμού BFEC» η dmf-Υ-ΔΕΚΑΕΤΊΑ ΤΟΥ '40 της dmf-ZM-ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ '40 της dmf-ζ-ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ '40

Εξάρτηση διαφραγμάτων K7600 K7601 για τη βαλβίδα σωληνοειδών σφυγμού Goyen CA76T CA76MM

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Πνευματική βαλβίδα κυλίνδρων προμηθευτής. © 2016 - 2023 pneumaticcylinderparts.com. All Rights Reserved.