Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠνευματική σπείρα σωληνοειδών

DC24V/ηλεκτρική μαγνητική σπείρα σπειρών DIN43650A βαλβίδων σωληνοειδών τύπων M10 BV01 DC12V RAPA

DC24V/ηλεκτρική μαγνητική σπείρα σπειρών DIN43650A βαλβίδων σωληνοειδών τύπων M10 BV01 DC12V RAPA

  • DC24V / DC12V RAPA Type M10 BV01 Solenoid Valve Coils DIN43650A Electric Magnetic Coil
  • DC24V / DC12V RAPA Type M10 BV01 Solenoid Valve Coils DIN43650A Electric Magnetic Coil
  • DC24V / DC12V RAPA Type M10 BV01 Solenoid Valve Coils DIN43650A Electric Magnetic Coil
  • DC24V / DC12V RAPA Type M10 BV01 Solenoid Valve Coils DIN43650A Electric Magnetic Coil
 • DC24V / DC12V RAPA Type M10 BV01 Solenoid Valve Coils DIN43650A Electric Magnetic Coil

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα NINGBO
  Μάρκα: Brando
  Πιστοποίηση: CE
  Αριθμό μοντέλου: BB10733017

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερικό κιβώτιο, χαρτοκιβώτιο, παλέτα
  Χρόνος παράδοσης: 4-8 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, Paypal, MoneyGram
  Δυνατότητα προσφοράς: 500000 σύνολο το μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Τύπος: Ηλεκτρική μαγνητική σπείρα βούλωμα-τύπων Υλικό: Πλαστικό, ορείχαλκος
  Όνομα Προϊόντος: Σπείρα βαλβίδων σωληνοειδών νερού τύπων M10 BV01 RAPA Τάση: DC12V/DC24V//AC220V (άλλη τάση μπορεί να προσαρμοστεί)
  Εσωτερική διάμετρος: 10 χιλιοστά Εξουσία: Έλεγχος σωληνοειδών
  Χρώμα: Μαύρος (άλλο χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί) εφαρμογή: Αυτόματος έλεγχος βαλβίδων σωληνοειδών νερού τύπων M10 BV01 RAPA
  κατηγορία μόνωσης: Φ, Χ Τύπος σύνδεσης: Τύπος βουλωμάτων

  Ηλεκτρική μαγνητική σπείρα σπειρών DIN43650A βαλβίδων σωληνοειδών τύπων M10 BV01 DC24V/DC12V RAPA

   

  Ο καθένας ξέρει ότι οι βαλβίδες σωληνοειδών διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στις βιομηχανικές εφαρμογές, και έχουν έναν μακροπρόθεσμο χρόνο, και μερικές φορές υπάρχουν μερικά προβλήματα που κάνουν τη λειτουργία εξοπλισμού όχι κατάλληλα. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του προβλήματος προκαλείται από την ανάρμοστη χρήση της σπείρας βαλβίδων σωληνοειδών.

  Η σπείρα βαλβίδων σωληνοειδών μπορεί να μην είναι πολύ ασφαλής κατά την διάρκεια της εγκατάστασης. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της συσκευής, η σπείρα είναι σε μια ισχυρή λειτουργία, έτσι ώστε η σπείρα θα πέσει, η βαλβίδα σωληνοειδών δεν θα λειτουργήσει κανονικά, ή μερικοί μπορούν να πέσουν, και μερικοί δεν μπορούν. Μπορεί να αναγκάσει τη συσκευή για να εργαστεί για λίγο και να μην λειτουργήσει κατάλληλα, και οι δύο από την οποία θα καθυστερήσουν την εργασία. Αυτή τη στιγμή, η λειτουργία είναι σχετικά απλή, και η σπείρα μπορεί να καθοριστεί σταθερά στη βαλβίδα σωληνοειδών. Υπάρχει επίσης μια περίπτωση όπου η σπείρα βαλβίδων σωληνοειδών μπορεί να καεί έξω λόγω της υπερβολικής τάσης, και η συσκευή μπορεί να μην λειτουργήσει κανονικά.

  Επομένως, κατά να χρησιμοποιήσει τη βαλβίδα σωληνοειδών αργότερα, να είστε βέβαιος να ελέγξει τη θέση της σπείρας βαλβίδων σωληνοειδών και να κάνει τη σωστή λειτουργία της σπείρας βαλβίδων σωληνοειδών. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι η βαλβίδα σωληνοειδών δεν θα προκαλέσει τα προβλήματα.

   

  Τεχνική παράμετρος των πνευματικών σπειρών σωληνοειδών τύπων M10 BV01 Rapa:

  Πρότυπος αριθμός BB10733017
  Αριθμός αναφοράς M10
  Κανονική τάση DC24V
  Κανονική δύναμη Συνεχές ρεύμα: 9.6W
  Κατηγορία μόνωσης Χ, Φ
  Τύπος σύνδεσης DIN43650A
  Εφαρμογή Τύπος SV 01, BV 01, EV 01, βαλβίδα RAPA σωληνοειδών νερού του SV 09
  Βάρος 109 γ
  Μέγεθος τρυπών 10 χιλ.
  Ύψος 32,6 χιλ.
  Πλάτος 28,8 χιλ.

   

  Κύρια διάσταση της ηλεκτρομαγνητικής σπείρας για τις βαλβίδες σωληνοειδών νερού τύπων rapa:

  DC24V/ηλεκτρική μαγνητική σπείρα σπειρών DIN43650A βαλβίδων σωληνοειδών τύπων M10 BV01 DC12V RAPA

   

  Εφαρμογή στον τύπο SV 01, BV 01, EV 01, βαλβίδες RAPA σωληνοειδών του SV 09:

  DC24V/ηλεκτρική μαγνητική σπείρα σπειρών DIN43650A βαλβίδων σωληνοειδών τύπων M10 BV01 DC12V RAPADC24V/ηλεκτρική μαγνητική σπείρα σπειρών DIN43650A βαλβίδων σωληνοειδών τύπων M10 BV01 DC12V RAPA

   

  Παραγωγή των μαγνητικών σπειρών βαλβίδων electrci τύπων Rapa τύπων βουλωμάτων DC12V/24V:

  DC24V/ηλεκτρική μαγνητική σπείρα σπειρών DIN43650A βαλβίδων σωληνοειδών τύπων M10 BV01 DC12V RAPA

  DC24V/ηλεκτρική μαγνητική σπείρα σπειρών DIN43650A βαλβίδων σωληνοειδών τύπων M10 BV01 DC12V RAPA

   

  Πλαστική μέθοδος σφράγισης σπείρας βαλβίδων σωληνοειδών:

  Η σπείρα βαλβίδων σωληνοειδών μπορεί να διαδραματίσει το ρόλο της μόνωσης, αδιάβροχος, της αντι-ταραχής, αλεξίπυρων, αντιδιαβρωτικών, κ.λπ. Η διαδικασία παραγωγής της σπείρας είναι να τεθεί ο σκελετός που προετοιμάζεται εκ των προτέρων στον άξονα της αυτόματης άνεμος μηχανής, και ο προγραμματισμένος προγραμματισμός τυλίγει επίσης. Ο αριθμός στροφών του καλωδίου, που αρχίζουν το τύλιγμα, μετά από το τύλιγμα, το παίρνει κάτω και περνά την επεξεργασία ύλης συγκολλήσεως. Έτσι ποιες είναι οι πλαστικές μέθοδοι σφράγισης για τη σπείρα βαλβίδων σωληνοειδών; Παρακαλώ δείτε τις λεπτομέρειες κατωτέρω!

  Η καρδιά της βαλβίδας σωληνοειδών είναι ότι το μέρος της φορμαρισμένης ηλεκτρομαγνητικής σπείρας καλείται επίσης μια σπείρα, δηλ., πληγωμένο και η συγκολλημένη ηλεκτρική σπείρα σφραγίζεται με ένα μονώνοντας υλικό για να αφήσει μόνο το τερματικό.

  Αφότου περνούν την αντίσταση δοκιμής, τοποθετείται σε ένα ξηρό πεδίο για να είναι ξηρά, και η θερμοκρασία ξήρανσης ελέγχεται σε περίπου 80 βαθμούς, και ο χρόνος ξήρανσης είναι μέχρι τέσσερις ώρες. Η ανωτέρω διαδικασία είναι βασικά η ίδια για όλους τους κατασκευαστές βαλβίδων σωληνοειδών κολπίσκων.

  Το κρισιμότερο μέρος είναι κατωτέρω να σφραγιστεί πλαστικά η σπείρα βαλβίδων σωληνοειδών μετά από να ξεράνει. Υπάρχουν τρεις πλαστικές μέθοδοι σφράγισης στην αγορά, οι οποίες περιγράφονται λεπτομερώς ως εξής:

  1. Κάποιο είναι ένα γενικό θερμοπλαστικό πλαστικό πολυπροπυλενίου PP.

  2. Ο δεύτερος τύπος είναι thermosetting ενισχυμένο ίνα πλαστικό πολυεστέρα DMC ακόρεστο:

  Ο πρώτος είναι ότι τα γενικά πλαστικά δεν υποστηρίζουν τη χρήση του χρήστη. Επειδή ο χρόνος του προϊόντος που συσκευάζεται από αυτό το υλικό είναι πάρα πολύ μακροχρόνιος, το προϊόν θα βραχυκυκλωθεί και οπή, κυρίως επειδή το υλικό PP και το υλικό σκελετών θα εισαγάγουν τον αέρα στη θέση όπου συνδυάζονται. Το νερό δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του πειράματος μαγειρέματος, και ο δεύτερος μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του πειράματος βύθισης, αλλά δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του πειράματος μαγειρέματος.

  Έτσι ποιο είναι το πείραμα μαγειρέματος; Συγκεκριμένα, πρόκειται να βάλει το προϊόν στο βραστό νερό 100 βαθμών για 2 ώρες, το έβαλε στο κρύο νερό για 1 ώρα, κατόπιν το έβαλε στο βραστό νερό για 1 ώρα, κατόπιν το έβαλε στο κρύο νερό για 1 ώρα, το εξωτερικό νερό είναι φγμένο ανοικτό, και το κυματοειδές μεταξύ των στροφών χρησιμοποιείται. Τα κυματοειδή μέτρησης του οργάνου επικαλύπτουν, και ο μετρητής βραχυκυκλώματος μετρά το βραχυκύκλωμα.

  3. Ο τρίτος τύπος είναι μια thermosetting εποξική φορμάροντας σύνθετη συσκευασία. Αυτή η πλαστική μέθοδος σφράγισης έχει την άριστη ηλεκτρική μόνωση, την υψηλή ηλεκτρική δύναμη, την αντίσταση θερμότητας, την αντίσταση διάβρωσης και retardancy φλογών (ο δείκτης αντίστασης θερμοκρασίας αφότου η σχηματοποίηση είναι 1500 βαθμοί και σημαντική). Έχει την υψηλή μηχανική δύναμη, την υψηλή διηλεκτρική λειτουργία, την άριστη αντίσταση στην ηλεκτρική διαρροή και να σχηματίσει τόξο, και είναι κατάλληλο για τη χρήση στα περιβάλλοντα με τα ισοηλεκτρικά ιόντα ή τα διαβρωτικά αέρια. Τα μέρη μπορούν να εκτεθούν υπαίθρια για πολύ καιρό.

  Τα ανωτέρω είναι η πλαστική μέθοδος σφράγισης της σπείρας βαλβίδων σωληνοειδών. Μπορεί να δει ότι υπάρχουν τρεις πλαστικές μέθοδοι σφράγισης. Αυτές οι τρεις πλαστικές μέθοδοι σφράγισης είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τη σπείρα βαλβίδων σωληνοειδών μετά από να ξεράνουν. Ελπίζω ότι ο καθένας πρέπει να δώσει προσοχή σε το κατά τη διάρκεια της χρήσης.

   

  Καλωσορίστε στην έρευνά σας!

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Echo

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Καλύτερα προϊόντα
  Άλλα προϊόντα