Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜίσχος σωληνοειδών

Armature εξαρτήσεων επισκευής τύπων ASCO δύτης K0850 για την αεριωθούμενη πιστοποίηση βαλβίδων ISO σφυγμού

Armature εξαρτήσεων επισκευής τύπων ASCO δύτης K0850 για την αεριωθούμενη πιστοποίηση βαλβίδων ISO σφυγμού

  • ASCO Type Repair Kit Armature Plunger K0850 For Pulse Jet Valve ISO Certification
  • ASCO Type Repair Kit Armature Plunger K0850 For Pulse Jet Valve ISO Certification
  • ASCO Type Repair Kit Armature Plunger K0850 For Pulse Jet Valve ISO Certification
  • ASCO Type Repair Kit Armature Plunger K0850 For Pulse Jet Valve ISO Certification
 • ASCO Type Repair Kit Armature Plunger K0850 For Pulse Jet Valve ISO Certification

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: OEM
  Πιστοποίηση: ISO、CE
  Αριθμό μοντέλου: K0850

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1Pcs, δείγμα διαθέσιμο
  Τιμή: negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερικά κιβώτια, χαρτοκιβώτια, παλέτες
  Χρόνος παράδοσης: 7 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T
  Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Εξουσία: Σωληνοειδές Κανονική χρήση για: Βαλβίδα σφυγμού συλλεκτών σκόνης
  Αριθμός θέσης και τρόπων: 2/2 Τάση: AC/DC
  εφαρμογή: εξοπλισμός αυτοματοποίησης

  Armature εξαρτήσεων επισκευής τύπων ASCO δύτης K0850 για την αεριωθούμενη βαλβίδα σφυγμού

   

  Επειδή δεν υπάρχει καμία απώλεια ρευμάτων στροβίλου υστέρησης στο συνεχή ηλεκτρομαγνήτη, ο πυρήνας μπορεί να αποτελεσθεί από ολόκληρο το σιδηρομαγνητικό υλικό. Ο κινούμενος πυρήνας σιδήρου αποτελείται συχνά από κυλινδρικό, γνωστός όπως ι-διαμορφωμένο ή σπειροειδή ηλεκτρομαγνήτη τύπων σωλήνων, έναντι του τ-διαμορφωμένου ηλεκτρομαγνήτη, τη συμπαγή δομή, μικρός όγκος, σύντομο ταξίδι, ελαφριά, μικρή δύναμη αντίκτυπου κινούμενων μερών, κενό αέρα όλα στο σπειροειδές δαχτυλίδι σωλήνων, που παράγει τη μεγαλύτερη αναρρόφηση. Αλλά ο άμεσος τρέχων ηλεκτρομαγνήτης πρέπει να αποτρέψει τον υπόλοιπο μαγνητισμό από την ύπαρξη πάρα πολύ μεγάλος για να έχει επιπτώσεις στην κανονική εργασία.

   

  Η απώλεια ρευμάτων στροβίλου υστέρησης υπάρχει στον πυρήνα όταν περνά ο ηλεκτρομαγνήτης εναλλασσόμενου ρεύματος μέσω του εναλλασσόμενου ρεύματος. Στο μικρό ηλεκτρομαγνήτη και την ηλεκτρομαγνητική πειραματική βαλβίδα, ο ακέραιος ηλεκτρομαγνήτης Ι μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Προκειμένου να μειωθούν η κατανάλωση και η θέρμανση σιδήρου, ο τ-διαμορφωμένος ηλεκτρομαγνήτης χρησιμοποιείται συχνά στην άμεσος-κινώντας βαλβίδα σωληνοειδών που χρειάζεται μια μεγαλύτερη έλξη. Ο πυρήνας σιδήρου του αποτελείται από το φύλλο χάλυβα πυριτίου για να μειώσει την κατανάλωση και τη θέρμανση σιδήρου. Τ - διαμορφωμένα κινητά μέρη ηλεκτρομαγνητών του βάρους, δράση, η δύναμη αντίκτυπου, αλλά η δύναμη αναρρόφησης, ταξίδι.

   

   

  Διαμορφώστε το αριθ. K0850
  Σωλήνας OD 11mm
  Armature ύψος 31.4mm
  Τάση AC/DC
  Τύπος 2/2 τρόπος κλειστός κανονικά
  Πρότυπα ή αριθ. Πρότυπα
  Τύπος σύνδεσης φλάντζα με το νήμα
  Εφαρμογή Κυρίως για την πνευματική βαλβίδα σωληνοειδών

   

  Μπορούμε να παρέχουμε Armature ανώτερης ποιότητας, οι ειδικές προδιαγραφές ή οι τάσεις μπορούν επίσης να προσαρμοστούν

   

  Armature εξαρτήσεων επισκευής τύπων ASCO δύτης K0850 για την αεριωθούμενη πιστοποίηση βαλβίδων ISO σφυγμού Armature εξαρτήσεων επισκευής τύπων ASCO δύτης K0850 για την αεριωθούμενη πιστοποίηση βαλβίδων ISO σφυγμού

   

  Άλλες εξαρτήσεις επισκευής όπως τα διαφράγματα και οι σπείρες μπορούν επίσης να είναι διαθέσιμες

  Armature εξαρτήσεων επισκευής τύπων ASCO δύτης K0850 για την αεριωθούμενη πιστοποίηση βαλβίδων ISO σφυγμού

  Αρχικό ρεύμα και κράτημα τρέχων

   

  Όταν η τάση του ηλεκτρομαγνήτη εναλλασσόμενου ρεύματος καθορίζεται, το συναρπαστικό ρεύμα επηρεάζεται κυρίως από το κτύπημα, αν και συσχετίζεται με την αντίσταση της σπείρας. Μεγάλο ταξίδι, μεγάλη απροθυμία, μεγάλο συναρπαστικό ρεύμα. Το ρεύμα στο μέγιστο κτύπημα καλείται αρχικό ρεύμα, ενώ το ρεύμα τη στιγμή της απορρόφησης καλείται ρεύμα εκμετάλλευσης, αποκαλούμενο επίσης ρεύμα διέγερσης. Στους μεγάλους ηλεκτρομαγνήτες, το αρχικό ρεύμα μπορεί να είναι περισσότερες από 10 φορές το ρεύμα εκμετάλλευσης.

   

  Το αρχικό ρεύμα του μικρού ηλεκτρομαγνήτη μπορεί επίσης να φθάσει 2 έως 4 φορές του ρεύματος εκμετάλλευσης. Εάν ο κινούμενος πυρήνας σιδήρου είναι κολλημένος και το αρχικό ρεύμα συνεχίζει να ρέει, η σπείρα θα γίνει εξαιρετικά καυτή και θα καψει ακόμη και έξω. Το μικρό ταξίδι της ηλεκτρομαγνητικής πειραματικής βαλβίδας δεν είναι εύκολο να έξω. Ο ηλεκτρομαγνήτης εναλλασσόμενου ρεύματος δεν πρέπει να αναφθεί και από συχνά. Όχι εφ' όσον συνεχής ηλεκτρομαγνήτης.

  Όταν η τάση είναι σταθερή, το ρεύμα σπειρών του συνεχούς ηλεκτρομαγνήτη εξαρτάται μόνο από την αντίσταση σπειρών, και δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος ταξιδιού. Ο κινούμενος πυρήνας δεν θα καψει τη σπείρα όταν παίρνει κολλημένη. Ο συνεχής ηλεκτρομαγνήτης μπορεί να είναι συχνά διακοπτόμενα, ασφαλής και αξιόπιστη εργασία. Εντούτοις, η λανθασμένη υψηλή τάση, ροή μέσω του ρεύματος είναι πάρα πολύ μεγάλη, θα καψει ακόμα έξω τη σπείρα.

   

   


  Η σχέση μεταξύ της αναρρόφησης και του ταξιδιού

   

  Η σχέση μεταξύ της ηλεκτρομαγνητικών αναρρόφησης και του ταξιδιού (δηλ. κενό αέρα) καλείται χαρακτηριστικά αναρρόφησης. Η σχέση μεταξύ της δύναμης άνοιξη και της βαρύτητας καλείται χαρακτηριστικό αντίδρασης. Αναμένεται ότι ο ηλεκτρομαγνήτης κάτω από οποιοδήποτε κτύπημα, η δύναμη αναρρόφησης είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από τη δύναμη αντίδρασης, που μπορεί να εξασφαλίσει την κινούμενη απορρόφηση πυρηνών σιδήρου, και να αποφύγει την ταχύτητα δράσης πάρα πολύ γρήγορα για να έχει τον αντίκτυπο και την αναπήδηση. Αυτό μπορεί να αποφύγει τη συγκόλληση και το κάψιμο επαφών, για να βελτιώσει τη ζωή. Η δύναμη αναρρόφησης του συνεχούς ηλεκτρομαγνήτη είναι αντιστρόφως ανάλογη προς το τετράγωνο του ταξιδιού. Η αναρρόφηση που η χαρακτηριστική καμπύλη του ηλεκτρομαγνήτη εναλλασσόμενου ρεύματος είναι σχετικά επίπεδη, δηλ., αυτό έχει τη μεγαλύτερη δύναμη αναρρόφησης όταν το ταξίδι είναι μεγάλο.

   

   

  Οι διάφοροι τύποι, υλικά τάσεων Armatures είναι στο απόθεμα, εάν είστε ενδιαφέροντες, pls

  μας ελάτε σε επαφή με χωρίς κανένα δισταγμό

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Echo

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα