Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔιάφραγμα βαλβίδων σωληνοειδών

3 μέση AUTEL ίντσας αέρα τύπων πρότυπη AE75 νιτριλίων λαστιχένια πνευματική δύναμη διαφραγμάτων

3 μέση AUTEL ίντσας αέρα τύπων πρότυπη AE75 νιτριλίων λαστιχένια πνευματική δύναμη διαφραγμάτων

  • 3 Inch Air Medium AUTEL Type Nitrile Rubber Diaphragm Model AE75 Pneumatic Power
  • 3 Inch Air Medium AUTEL Type Nitrile Rubber Diaphragm Model AE75 Pneumatic Power
  • 3 Inch Air Medium AUTEL Type Nitrile Rubber Diaphragm Model AE75 Pneumatic Power
  • 3 Inch Air Medium AUTEL Type Nitrile Rubber Diaphragm Model AE75 Pneumatic Power
 • 3 Inch Air Medium AUTEL Type Nitrile Rubber Diaphragm Model AE75 Pneumatic Power

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: OEM
  Πιστοποίηση: ISO、CE
  Αριθμό μοντέλου: AE75

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1Pcs, δείγμα διαθέσιμο
  Τιμή: negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερικά κιβώτια, χαρτοκιβώτια, παλέτες
  Χρόνος παράδοσης: 7 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: NBR Μέγεθος λιμένων:
  Εξουσία: Πνευματικός Τάση: AC220V AC110V DC12V DC24V
  Χρώμα: Λευκό Όνομα Προϊόντος: Διάφραγμα βαλβίδων σφυγμού

  3 μέσο AUTEL ίντσας λαστιχένιο διάφραγμα πρότυπο No.AE75 νιτριλίων τύπων αέρα

   

  Το διάφραγμα χρησιμοποιείται κυρίως στις βαλβίδες, τις ρυθμίζοντας βαλβίδες, τους αυτόματους μηχανικούς οπαδούς, τους διακόπτες, και τους μετρητές για τη ροή, την πίεση, το διαφορικό, υγρό επίπεδο, τη σταθερή ογκομετρική αποζημίωση θερμοκρασίας, και τους ομοίους. Τα πλεονεκτήματά του είναι υψηλή αξιοπιστία, καλή σύνθετη, μακριά οικονομικά ενεργή ζωή και χαμηλότερο κόστος.

   

  Το διάφραγμα είναι ένα από τα σημαντικά συστατικά της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας σφυγμού, υψηλός - βαλβίδα ποιοτικού η ηλεκτρομαγνητική σφυγμού πρέπει να εξοπλιστεί με το υψηλής απόδοσης διάφραγμα, ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα σφυγμού στο υψηλής συχνότητας ανοικτό και κλειστό εργαζόμενο κράτος για πολύ καιρό, υψηλό - το ποιοτικό διάφραγμα πρέπει να έχει την εκτατή δύναμη, καλή σφράγιση, αντίσταση διάβρωσης, αντι-γήρανση.

   

   

  Πρότυπο 3» διάφραγμα βαλβίδων σφυγμού
  Υλικό Λάστιχο νιτριλίων
  Περιβαλλοντική θερμοκρασία εργασίας -20℃ σε 80 ℃
  Πίεση εργασίας 0.2Mpa σε 0.6Mpa
  Λειτουργώντας μέσο Καθαρός αέρας
  Εφαρμογή Συλλέκτης σκόνης
  Υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής πάνω από 1 εκατομμύριο φορές ή 2 yeas

   

   

  Παρέχετε τα λεπτομερή στοιχεία του διαφράγματος 

   

  3 μέση AUTEL ίντσας αέρα τύπων πρότυπη AE75 νιτριλίων λαστιχένια πνευματική δύναμη διαφραγμάτων 3 μέση AUTEL ίντσας αέρα τύπων πρότυπη AE75 νιτριλίων λαστιχένια πνευματική δύναμη διαφραγμάτων

   

   

  Το διάφραγμα πρέπει να εγγυηθεί τη συμπίεση αέρα της βαλβίδας

   

  3 μέση AUTEL ίντσας αέρα τύπων πρότυπη AE75 νιτριλίων λαστιχένια πνευματική δύναμη διαφραγμάτων

   

   

  Τα πλεονεκτήματα του διπλού διαφράγματος

   

  Η διπλή βαλβίδα σφυγμού διαφραγμάτων αποτελείται από ένα σώμα βαλβίδων, ένα μέσο σώμα βαλβίδων, μια κάλυψη βαλβίδων, ένα κύριο διάφραγμα και ένα διάφραγμα ελέγχου. Ο συμπιεσμένος αέρας εισάγει την αίθουσα βαλβίδων σφυγμού και ρέει σε κάθε αίθουσα μέσω του στομίου, και η πίεση αέρα κάθε αίθουσας είναι ηλεκτρομαγνητική. Η βαλβίδα είναι κλειστή και η προστασία είναι ίση. Αυτή τη στιγμή, η δεξιά πλευρά του διαφράγματος και η κύρια μεμβράνη ελέγχονται.

   

  Η περιοχή πίεσης στη δεξιά πλευρά του κομματιού είναι μεγαλύτερη από τη αριστερή πλευρά. Με τη δράση του ελατηρίου, η έξοδος του λιμένα εξαερισμού είναι κλειστή χωριστά, και η τσάντα φίλτρων δεν ψεκάζεται. Όταν ο ηλεκτρικός ελεγκτής στέλνει ένα σήμα, η βαλβίδα σωληνοειδών ανοίγει το διάφραγμα ελέγχου. Ο συμπιεσμένος αέρας στη σωστή αίθουσα απαλλάσσεται στην ατμόσφαιρα μέσω μιας βαλβίδας σωληνοειδών, και η πίεσή της είναι χαμηλότερη από τον έλεγχο.

  Η αριστερή αίθουσα του διαφράγματος κινεί το διάφραγμα ελέγχου προς το δικαίωμα να ανοιχτεί ο λιμένας εξαερισμού, και ο συμπιεσμένος αέρας στη σωστή αίθουσα του κύριου διαφράγματος απαλλάσσεται στην ατμόσφαιρα, και η πίεση είναι χαμηλότερη από την αριστερή αίθουσα του κύριου διαφράγματος, έτσι ώστε το κύριο διάφραγμα γυρίζουν στο δικαίωμα. Κινούμενος, ο συμπιεσμένος αέρας εκτινάσσεται από την αριστερή αίθουσα του κύριου διαφράγματος στην έξοδο, έτσι ώστε η τσάντα φίλτρων φυσιέται.

   

   

  Πώς να επιλέξει την ανώτερη ποιότητα

   
   

  Η χρήση της χαμηλός-αντίστασης, υψηλός-φυσώντας βαλβίδες σφυγμού επιτρέπει σε κάθε βαλβίδα για να καθαρίσει μια μεγαλύτερη περιοχή του υλικού φίλτρων, μειώνοντας πολύ το γενικό κόστος του συστήματος εγχύσεων. Λόγω της μείωσης του αριθμού βαλβίδων, η λειτουργία και τα κόστη συντήρησης precipitator μειώνονται αντίστοιχα, έτσι πρέπει να επιλέξουμε το διάφραγμα βαλβίδων σωληνοειδών που μπορεί να εφαρμοστεί στις σειρές υψηλής, μέσης και χαμηλής πίεσης.

   

  Κατά συνέπεια, εάν η αντίσταση του υλικού φίλτρων αυξάνεται με το χρόνο κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, η πίεση του αερόσακου μπορεί να ρυθμιστεί για να διατηρήσει την καλή τρέχοντας αντίσταση του συλλέκτη σκόνης, και το φαινόμενο ότι η τσάντα φίλτρων σκόνης παράγεται για να αποτρέψει την τσάντα από τη διαμόρφωση. Η επιχείρησή μας παρέχει στους πελάτες την αποκλειστική προσαρμοσμένη υπηρεσία για τις τσάντες συλλεκτών σκόνης για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών για τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας, και έχει αναγνωριστεί πλήρως από την πλειοψηφία των χρηστών. Επιλέγουμε την υψηλής ποιότητας μεγάλου μεγέθους ίνα, η οποία γίνεται από τη διεθνή νέα τεχνολογία.

   

  Κάθε τετραγωνικό μέτρο του υλικού φίλτρων υποβάλλεται στην υψηλής θερμοκρασίας θέτοντας επεξεργασία θερμότητας, η οποία εγγυάται πολύ τη διαστατική σταθερότητα του υλικού φίλτρων. Σύμφωνα με τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας, μπορούμε να επεξεργαστούμε το υλικό φίλτρων αδιαβροχοποίηση του πετρελαίου από το καψάλισμα, να πιέσουμε με μαγγάνι, την επένδυση, της βύθισης, της τοποθέτησης σε στρώματα, αδιάβροχου και. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εξοπλισμού αφαίρεσης σκόνης του πελάτη, η αποκλειστική παραγωγή της τσάντας συλλεκτών σκόνης εξασφαλίζει ότι η τσάντα φίλτρων και ο πίνακας λουλουδιών εγκαθίστανται πολύ για να αποτρέψουν τη σκόνη από τη διαρροή από την τρύπα πιάτων λουλουδιών.

   

   

   

  Αναμείνετε με ενδιαφέρον την οποιαδήποτε έρευνά σας

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Echo

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα