Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔιάφραγμα βαλβίδων σωληνοειδών

2W250 διάφραγμα βαλβίδων σωληνοειδών για τη βιομηχανική απαλλαγή κατεργασίας ύδατος/απόβλητου ύδατος

2W250 διάφραγμα βαλβίδων σωληνοειδών για τη βιομηχανική απαλλαγή κατεργασίας ύδατος/απόβλητου ύδατος

  • 2W250 Solenoid Valve Diaphragm For Industrial Water Treatment / Wastewater Discharge
  • 2W250 Solenoid Valve Diaphragm For Industrial Water Treatment / Wastewater Discharge
  • 2W250 Solenoid Valve Diaphragm For Industrial Water Treatment / Wastewater Discharge
  • 2W250 Solenoid Valve Diaphragm For Industrial Water Treatment / Wastewater Discharge
 • 2W250 Solenoid Valve Diaphragm For Industrial Water Treatment / Wastewater Discharge

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: OEM
  Πιστοποίηση: ISO、CE
  Αριθμό μοντέλου: 2W250

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1Pcs, δείγμα διαθέσιμο
  Τιμή: negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Τσάντα PVC, εσωτερικό κιβώτιο, χαρτοκιβώτιο, από συσκευασμένο από την παλέτα επίσης μπορεί να συσκε
  Χρόνος παράδοσης: 7 εργάσιμες ημέρες
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: NBR εφαρμογή: βιομηχανική κατεργασία ύδατος
  Εξουσία: Πνευματικός και σωληνοειδές Δομή: Διάφραγμα, έλεγχος, πειραματικός
  Χρώμα: μαύρος όνομα: Διάφραγμα εξαρτήσεων επισκευής

  Διαφράγματος ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας 2W250 για βιομηχανική επεξεργασία νερού / εκκένωση λυμάτων

  Το διάφραγμα (ενισχυτικό από καουτσούκ ή ύφασμα στα ελαστικά διαφράγματα) είναι ένα λειτουργικό τμήμα ακριβείας που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της πίεσης ή την αλλαγή της πίεσης του υγρού στην κινητήρια δύναμη. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε αυτοκίνητα, ελεγκτές, οικιακές εγκαταστάσεις αερίου και συσκευές με τη μορφή αισθητήρων πίεσης, Διακόπτες ενεργοποίησης-απενεργοποίησης.

  Η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα νερού σύμφωνα με τη χρήση του περιβάλλοντος χωρίζεται σε κανονικό και ανθεκτικό στην έκρηξη τύπο, η προεπιλογή είναι ο κοινός τύπος. Σύμφωνα με τη χρήση μέσων που χωρίζονται σε κανονικά κλειστά και κανονικά ανοιχτά, η προεπιλογή είναι κανονικά κλειστή. Η τάση είναι DC24V, AC220V και άλλες τάσεις, η προεπιλογή είναι AC220V.

  Μοντέλο 2w250-25 διάφραγμα βαλβίδας νερού
  Απόσταση στο κέντρο φ80.5
  Εξωτερική διάμετρος / /
  Αριθμός τρύπας για τοποθέτηση 4
  Θερμοκρασία λειτουργίας -20 ℃ -80 ℃
  Εργασιακή πίεση 0,2Μpa-0,6Mpa
  Μέσο εργασίας Νερό, καθαρό αέρα
  Διάρκεια ζωής του διαφράγματος Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο κύκλοι

  Τα σχέδια του διαφράγματος σωληνοειδούς βαλβίδας σειράς 2W200

  Πραγματική εφαρμογή σε μηχανή επεξεργασίας νερού

  περιλαμβάνει πηνίο, τα άλλα εξαρτήματα μπορούν επίσης να είναι διαθέσιμα

  Κύρια χαρακτηριστικά της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας

  1, η ίδια ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα απλή δομή, η τιμή είναι χαμηλή, σε σύγκριση με άλλους τύπους ενεργοποιητή όπως η βαλβίδα ελέγχου εύκολο να εγκατασταθεί και να διατηρηθεί. Αυτό που είναι πιο αξιοσημείωτο είναι ότι το αυτόματο σύστημα ελέγχου είναι πολύ απλούστερο και πολύ φθηνότερο. Επειδή η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα είναι ο έλεγχος σήματος διακόπτη και ο υπολογιστής βιομηχανικού ελέγχου είναι πολύ βολικός για τη σύνδεση. Στη σημερινή δημοτικότητα των υπολογιστών, η τιμή μιας ουσιαστικής μείωσης της εποχής, τα πλεονεκτήματα της σωληνοειδούς βαλβίδας είναι πιο προφανής.

  2, το βύσμα διαρροής, την εσωτερική διαρροή που ελέγχεται εύκολα, την ασφαλή χρήση. Η εσωτερική και εξωτερική διαρροή είναι το στοιχείο που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια. Άλλες αυτόματες βαλβίδες συνήθως επεκτείνουν το στέλεχος για να ελέγχουν την περιστροφή ή την κίνηση του πυρήνα της βαλβίδας με ηλεκτρικούς, πνευματικούς ή υδραυλικούς ενεργοποιητές. Αυτό πρέπει να λύσει το μακροπρόθεσμο πρόβλημα βλαστικών δυναμικών σφραγίδων εξωτερική διαρροή πρόβλημα? Η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα είναι η μόνη ηλεκτρομαγνητική δύναμη που ασκεί τη σφράγιση του πυρήνα σιδήρου στο μαγνητικό χιτώνιο, δεν υπάρχει δυναμική σφράγιση, οπότε η διαρροή είναι εύκολη στην τοποθέτηση. Ο ηλεκτρικός έλεγχος ροπής βαλβίδων δεν είναι εύκολος, εύκολος στην παραγωγή εσωτερικής διαρροής ή ακόμα και σπάσιμο της κεφαλής του στελέχους της βαλβίδας. Η δομή της σωληνοειδούς βαλβίδας ελέγχει εύκολα την εσωτερική διαρροή μέχρι να μειωθεί στο μηδέν. Έτσι, η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΕΙ ιδιαίτερη ασφάλεια, εφαρμόζεται στο μέσο καυστικής, δηλητηριώδους ή υψηλής χαμηλής θερμοκρασίας ειδικά.

  3. Περιορισμένη ακρίβεια προσαρμογής και κατάλληλο μέσο. Η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα συνήθως αλλάζει μόνο δύο καταστάσεις, ο πυρήνας της βαλβίδας μπορεί να είναι μόνο σε δύο οριακές θέσεις, δεν μπορεί να προσαρμοστεί συνεχώς (προσπαθεί να σπάσει πολλές νέες ιδέες αλλά και στο πειραματικό στάδιο δοκιμών) έτσι ώστε η ακρίβεια της ρύθμισης να είναι επίσης περιορισμένη. Η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα έχει υψηλότερες απαιτήσεις σχετικά με την καθαριότητα των μέσων, συμπεριλαμβανομένων των κοκκωδών μέσων που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, όπως οι ακαθαρσίες πρέπει πρώτα να φιλτραριστούν. Επιπροσθέτως, τα ιξώδη μέσα δεν μπορούν να εφαρμοστούν και συγκεκριμένα προϊόντα που εφαρμόζονται στην περιοχή ιξώδους των μέσων είναι σχετικά στενά.

  4, διάφορα μοντέλα, ένα ευρύ φάσμα ΧΡΗΣΕΩΝ. Αν και η σωληνοειδής βαλβίδα έχει συγγενή ανεπάρκεια, τα πλεονεκτήματα εξακολουθούν να είναι πολύ εμφανή, έτσι ώστε να είναι σχεδιασμένα σε μια ποικιλία προϊόντων, για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες, η χρήση είναι πολύ μεγάλη. Η πρόοδος της τεχνολογίας των ηλεκτρομαγνητικών βαλβίδων είναι επίσης γύρω από το πώς να ξεπεραστεί η συγγενής ανεπάρκεια, πώς να παίξει καλύτερα τα εγγενή πλεονεκτήματα και να εξαπλωθεί.

  5, δράση express, μικρή δύναμη, ελαφριά εμφάνιση. Ο χρόνος απόκρισης της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας μπορεί να είναι τόσο μικρός όσο μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου, ακόμη και η πιλοτική βαλβίδα μπορεί να ελεγχθεί σε δεκάδες χιλιοστά του δευτερολέπτου. Λόγω του δικού του κυκλώματος, ανταποκρίνεται περισσότερο από άλλες αυτόματες βαλβίδες. Η κατάλληλα σχεδιασμένη κατανάλωση ισχύος πηνίου βαλβίδας σωληνώσεων είναι πολύ χαμηλή, ανήκει σε προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας. Μπορεί επίσης να κάνει απλά ενεργοποίηση της δράσης, διατηρώντας αυτόματα τη θέση της βαλβίδας, συνήθως δεν καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια. Ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα μικρό μέγεθος, τόσο εξοικονόμηση χώρου, και ελαφριά και όμορφη.

  Ευχαριστώ για την παρακολούθηση, ελπίζω να λάβω την ερώτησή σας.

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Echo

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα