Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠνευματική βαλβίδα σφυγμού

24v βαλβίδα ΣΥΝΕΧΟΥΣ G1» CA25DD πνευματική σφυγμού με τον κύβο αργιλίου καρυδιών κομμών χυτό

24v βαλβίδα ΣΥΝΕΧΟΥΣ G1» CA25DD πνευματική σφυγμού με τον κύβο αργιλίου καρυδιών κομμών χυτό

  • 24v DC G1'' CA25DD Pneumatic Pulse Valve With Dresser Nut Aluminum Die Cast
  • 24v DC G1'' CA25DD Pneumatic Pulse Valve With Dresser Nut Aluminum Die Cast
  • 24v DC G1'' CA25DD Pneumatic Pulse Valve With Dresser Nut Aluminum Die Cast
  • 24v DC G1'' CA25DD Pneumatic Pulse Valve With Dresser Nut Aluminum Die Cast
 • 24v DC G1'' CA25DD Pneumatic Pulse Valve With Dresser Nut Aluminum Die Cast

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: Brando
  Πιστοποίηση: CE
  Αριθμό μοντέλου: CA25DD

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: Ένα σετ
  Τιμή: negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερικά κιβώτια, χαρτοκιβώτιο, παλέτα
  Χρόνος παράδοσης: 4-7 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 150000 κομμάτια το μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Μέγεθος λιμένων: G1» Υλικό: Ρίψη κύβων, αργίλιο
  Media: Συμπιεσμένος καθαρός αέρας εφαρμογή: Αεριωθούμενο σύστημα φίλτρων τσαντών σφυγμού
  Εξουσία: Σωληνοειδές, πνευματικό Πίεση: 0,2 MPA MPa~0.6
  Δομή: Διάφραγμα, σωστή γωνία, πειραματική θερμοκρασία: -5℃~+55℃
  Τύπος: Κανονικά κλείστε Τάση: AC110V/AC220V/DC24V

  24v αεριωθούμενη βαλβίδα σφυγμού τύπων ΣΥΝΕΧΟΥΣ G1» CA25DD σωστής γωνίας με τον κύβο αργιλίου καρυδιών κομμών χυτό

   

  Η αεριωθούμενη βαλβίδα σφυγμού σωστής γωνίας πρέπει να κάνει τον ακόλουθο έλεγχο ασφάλειας πριν από την επίσημη παράδοση: η δοκιμή τάσης, κλειστή δοκιμή πίεσης αέρα, και αντιστέκεται τη δοκιμή τάσης.


  1. Η δοκιμή τάσης όταν ανοίξτε τη βαλβίδα: συνδέστε το καθαρό αέρα με την ονομαστική πίεση στον κολπίσκο αέρα της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας σφυγμού, εισάγετε το ηλεκτρικό σήμα 85% της ονομαστικής τάσης και 0.03s του πλάτους στην ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα, ελέγχουν τον ηλεκτρομαγνητικό σφυγμό. Είναι η βαλβίδα ανοικτή.


  2. Η δοκιμή πίεσης αέρα όταν κλείστε τη βαλβίδα: Συνδέστε το καθαρό αέρα με την πίεση πηγής αέρα σε 0,1 MPA στον κολπίσκο αέρα της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας σφυγμού, εισάγετε το ηλεκτρικό σήμα για να κλείσετε τη βαλβίδα, και τον έλεγχο εάν η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα σφυγμού είναι σοβαρά κλειστή.


  3. Δοκιμή αντίστασης πίεσης: Στον κολπίσκο αέρα της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας σφυγμού, συνδέστε το καθαρό αέρα με την πίεση 0.8MPa για 60min, και ελέγξτε τη διαρροή των σφραγίζοντας μερών στην ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα σφυγμού.

   

  Οι τεχνικές πληροφορίες του κύβου αργιλίου εναλλασσόμενου ρεύματος CA25DD 220V πέταξαν τις αεριωθούμενες βαλβίδες σφυγμού σωμάτων:

  Διαμορφώστε το αριθ. CA25DD
  Λειτουργούσα πίεση 0.2~0.8MPa
  Θερμοκρασία περιβάλλοντος -5~55℃
  Σχετική υγρασία <85%
  Ρευστό Καθαρός αέρας
  Τάση AC110V, AC220V, DC24V
  Ζωή μεμβρανών Περισσότεροι από 1000000 κύκλοι
  Διάμετρος στομίων φ25mm
  Ονομαστικό μέγεθος λιμένων G1»

   

  Γενική διάσταση των βαλβίδων διαφραγμάτων σφυγμού τύπων καρυδιών κομμών ΣΥΝΕΧΟΎΣ CA25DD σωστής γωνίας 24V:

  24v βαλβίδα ΣΥΝΕΧΟΥΣ G1» CA25DD πνευματική σφυγμού με τον κύβο αργιλίου καρυδιών κομμών χυτό

   

  Αεριωθούμενη δομή συστημάτων συλλογής σκόνης σφυγμού με τις ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες σφυγμού G1» CA25DD:

  24v βαλβίδα ΣΥΝΕΧΟΥΣ G1» CA25DD πνευματική σφυγμού με τον κύβο αργιλίου καρυδιών κομμών χυτό

   

  Άλλες διπλές βαλβίδες σωληνοειδών σφυγμού τύπων διαφραγμάτων σωστής γωνίας σειράς ασβεστίου:

  24v βαλβίδα ΣΥΝΕΧΟΥΣ G1» CA25DD πνευματική σφυγμού με τον κύβο αργιλίου καρυδιών κομμών χυτό

  CA25DD βαλβίδα σφυγμού ως καθαρίζοντας συσκευή σκόνης στο φίλτρο τσαντών:

  Το φίλτρο τσαντών είναι ένα είδος συσκευής αφαίρεσης σκόνης. Με τις παρενέργειες της περιβαλλοντικής επιδείνωσης που επέρχονται από την οικονομική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, η παραγωγή του φίλτρου τσαντών αυξάνεται, και η ποικιλία είναι όλο και περισσότερο ευρεία. Στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, υπάρχουν πολλές σκόνες. Και συχνά η θερμοκρασία είναι σχετικά υψηλή, έτσι η χρήση της ηλεκτρικής τεχνολογίας αφαίρεσης σκόνης, αλλά η τεχνολογία περιορίζεται από τη φύση της σκόνης, η χρήση της τεχνολογίας αφαίρεσης σκόνης κυκλώνων δεν είναι καλή, το φίλτρο τσαντών είναι λόγω της προσαρμοστικότητας του φίλτρου τσαντών, το φίλτρο τσαντών είναι το πλέγμα χρησιμοποιείται για να χωρίσει τα στερεά μόρια στον αέρα. Σύμφωνα με το πλέγμα που χρησιμοποιείται για τη διήθηση, μπορεί να διαιρεθεί σε διήθηση ινών, διήθηση μεμβρανών και διήθηση μορίων. Αν και αυτές οι μέθοδοι είναι διαφορετικές, μπορούν να επιτύχουν την επιθυμητή επίδραση. Ο συλλέκτης σκόνης είναι που φιλτράρεται ίνα. Ο συνδυασμός διήθησης μεμβρανών και διήθησης μορίων, ο μηχανισμός του συλλέκτη σκόνης είναι στην πρώτη παρεμπόδιση τα μόρια μέσω του πλέγματος ινών, της οθόνης, και της βαρύτητας χρήσης και των ηλεκτροστατικών αποτελεσμάτων για να χωρίσει, για να επιτύχει το σκοπό τη σκόνη.

   

  Το φίλτρο τσαντών καλείται επίσης συλλέκτη σκόνης φίλτρων, το οποίο είναι μια σκόνη αφαιρώντας τη συσκευή που χρησιμοποιεί ένα στοιχείο φίλτρων τσαντών φιαγμένο από πλεξούδα ινών στα στερεά μόρια συμπληρωμάτων σε ένα σκόνη-περιέχοντας αέριο. Οι συλλέκτες σκόνης τύπων τσαντών μπορούν να διαιρεθούν σε ταλαντεμένος τύπο, αντίστροφο αντίστροφο φυσώντας τύπο ροών αέρος, τύπο σφυγμού, τύπο ακουστικών κυμάτων και σύνθετο τύπο σύμφωνα με τις διαφορετικές μεθόδους τους. Ο καθαρίζοντας συλλέκτης σκόνης τύπων τσαντών σφυγμού χρησιμοποιείται για την ένταση φυσήγματος σφυγμού του. Μπορεί να χειριστεί με τη συχνότητα και έχει την καλή επίδραση καθαρισμού. Είναι ο ευρύτατα χρησιμοποιημένος εξοπλισμός αφαίρεσης σκόνης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

   

  Η καθαρίζοντας συσκευή σκόνης του φίλτρου τσαντών περιλαμβάνει:

  Μια βαλβίδα σφυγμού, ένας φυσώντας σωλήνας, μια τσάντα αποθήκευσης αερίου, ένας επαγωγέας, ένα υλικό φίλτρων και μια συσκευή ελέγχου οι δύο άκρες της βαλβίδας σφυγμού συνδέονται αντίστοιχα με το συμπιεσμένο αέρα και έναν φυσώντας σωλήνα, και ο φυσώντας σωλήνας εκτελεί μια πολλαπλότητα του φυσήγματος για να καθαρίσει γκρίζο. Το φυσώντας σύστημα και το σύστημα σωληνώσεων συμπίεσης περιλαμβάνουν μια δεξαμενή αποθήκευσης αερίου, έναν φυσώντας σωλήνα και τους ομοίους, και η δεξαμενή αποθήκευσης αερίου είναι μια συσκευή για το συμπιεσμένο αέρα για την αποθήκευση, και έχει μια ορισμένη δύναμη, εισάγοντας πρώτα ένα ανθρώπινο ηλεκτρικό σήμα, έτσι ώστε το διάφραγμα είναι σε ένα εφεδρικό κράτος, που χρησιμοποιεί τις αιτίες πίεσης αέρα το διάφραγμα για να δονηθεί και να κλείσει. Ο αέρας που συμπιέζεται από το σύστημα συμπιεσμένου αέρα απαιτεί τον ξηρό αέρα και δεν μπορεί να περιέχει τις ελαιούχες ουσίες, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ορισμένη ζημία στο φίλτρο τσαντών.

   

  Η καθαρίζοντας συσκευή σκόνης του φίλτρου τσαντών είναι μια σημαντική συστατική συσκευή. Σύμφωνα με τις διαφορετικές μεθόδους καθαρισμού, το φίλτρο τσαντών μπορεί να διαιρεθεί σε ακόλουθες κατηγορίες. Η περιοδική λειτουργία της μηχανής χρησιμοποιείται για να συγκλονίσει την τσάντα φίλτρων για να επιτύχει το σκοπό. Αυτή η μέθοδος μπορεί επίσης να διαιρεθεί σε δύο τύπους, δηλαδή συνεχής κλονισμός και διαλείπων κλονισμός. Αυτοί οι δύο τύποι επιλογών σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση και την πυκνότητα της σκόνης που επιλέγει η χρήση του συμπιεσμένου αέρα αντί του μηχανικού κλονισμού, η αρχή είναι η ίδια με την αρχή του μηχανικού κλονισμού, αλλά ο τρόπος του κλονισμού είναι διαφορετικός όταν η σκόνη κατατίθεται, μπορείτε να επιλέξετε τον καθαρισμό σφυγμού, να απελευθερώσει τη συμπίεση που η στιγμή του αέρα έχει επιπτώσεις στην ατμοσφαιρική πίεση του περιβάλλοντος αέρα.

   

  Καλωσορίστε στην έρευνά σας!

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Echo

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Καλύτερα προϊόντα
  Άλλα προϊόντα