Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠνευματική βαλβίδα σφυγμού

CA62MM διαφραγμάτων πνευματικές σφυγμού διπλής κατεύθυνσης βαλβίδες 2 1/2» σύνδεσης βαλβίδων κανονικές κοντά

CA62MM διαφραγμάτων πνευματικές σφυγμού διπλής κατεύθυνσης βαλβίδες 2 1/2» σύνδεσης βαλβίδων κανονικές κοντά

CA62MM Diaphragm Pneumatic Pulse Valve Normal Close 2 1 / 2'' Connection Two Way Valves

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Brando
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: CA62MM

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Ένα σετ
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερικό κιβώτιο, χαρτοκιβώτιο, παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 4-9 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C, MoneyGram, D/P, D/A
Δυνατότητα προσφοράς: 175000 κομμάτια το μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μέγεθος λιμένων: G2-1/2» φ62 ονομαστική διάμετρος Υλικό: Κράμα, ρίψη, αργίλιο
Media: ξηρός καθαρός αέρας Εξουσία: Πνευματικός & σωληνοειδές
Πίεση: 0,2 MPA MPa~0.6 Δομή: Διάφραγμα, εικόνα που παρουσιάζεται, πειραματικό
θερμοκρασία: -5℃~+55℃ Τάση: DC24V/AC110V/AC220V/DC12V
Σύνδεση: Θηλυκό νήμα Τύπος: Κανονικός στενός

DC24Voltage CA62MM διαφραγμάτων σφυγμού διπλής κατεύθυνσης βαλβίδες 2 1/2» σύνδεσης βαλβίδων κανονικές κοντά

 

Λόγω του σκληρού περιβάλλοντος αφαίρεσης σκόνης, η ζημία της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας σφυγμού είναι αναπόφευκτη. Εάν η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα σφυγμού είναι ελαττωματική, πρέπει να αφαιρεθεί εγκαίρως. Εάν υπάρχουν ξένες ουσίες όπως οι ακαθαρσίες και η υγρασία μέσα, πρέπει να καθαριστεί εγκαίρως, και τη ζημία διαφραγμάτων πρέπει να αλλάξουν εγκαίρως. Στη στερεότυπη συντήρηση της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας σφυγμού, οι ακόλουθες πτυχές πρέπει να σημειωθούν:

 

1. Κατά την ξεκίνημα, ανοίξτε αρχικά το συμπιεσμένο αέρα στη δεξαμενή αποθήκευσης αερίου, τον συνδέστε, ελέγξτε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, και αρχίστε τη συσκευή απαλλαγής τέφρας. Εάν υπάρχουν άλλοι εξοπλισμοί στο σύστημα, πρέπει να ενδασφαλιστεί σύμφωνα με το αίτημα διαδικασίας.

 

2. Όταν η μηχανή διακόπτεται, δεν είναι απαραίτητο να κοπεί η πηγή υψηλού αερίου αμέσως. Ο συλλέκτης σκόνης και ο ανεμιστήρας εξάτμισης πρέπει να συνεχιστούν για μια χρονική περίοδο για να αφαιρέσουν την υγρασία και τη σκόνη από την προετοιμασία. Συγχρόνως, είναι απαραίτητο να επαναληφθούν οι διαδικασίες καθαρισμού και εκφόρτωσης προτού να σταματήσουν το συλλέκτη σκόνης.

 

3. Η βαλβίδα λυμάτων, το πετρέλαιο και ο διαχωριστής νερού στην τριπλή ένωση πηγής αερίου πρέπει να στραγγιχτούν μιά φορά ανά βάρδια. Ο κύριος πετρελαίου πρέπει πάντα να ελέγξει την κατάσταση αποθήκευσης πετρελαίου και να ανεφοδιάσει σε καύσιμα εγκαίρως.

 

4. Τα μηχανικά κινούμενα μέρη όπως ο μειωτής και η τέφρα που μεταβιβάζουν τον εξοπλισμό πρέπει να ανεφοδιαστούν σε καύσιμα σύμφωνα με τους κανονισμούς. Εάν οι ανωμαλίες βρίσκονται στην εφεύρεση, πρέπει να αποβληθούν εγκαίρως.

 

5. Τακτικά ελέγξτε τις συνθήκες εργασίας του αεροκίνητου συστήματος και του συστήματος απαλλαγής τέφρας, και η εφεύρεση αποβάλλεται ανώμαλα εγκαίρως.

 

Στοιχεία Techincal της βαλβίδας σωληνοειδών σφυγμού DC24V/AC220V CA62MM:

Διαμορφώστε το αριθ. CA50MM CA62MM CA76MM CA89MM CA102MM
Διάμετρος Nonimal φ50 φ62 φ76 φ89 φ102
Μέγεθος λιμένων (ίντσα) G2» G2-1/2» G3» G3» G4»
Weighgt (κλ) 2.5 3 4 4 3.9
Πίεση εργασίας 0,2 MPA - 0,6 MPA
Θερμοκρασία περιβάλλοντος -5℃-55℃ ή cOem
Σχετική υγρασία ≤85%
Λειτουργούν μέσο Συμπιεσμένος ξηρός καθαρός αέρας
Κατηγορία προστασίας IP 65
Ζωή υπηρεσιών Πάνω από ένα εκατομμύριο κύκλοι
Τάση DC24V/AC110V/AC220V ή cOem

 

Γενική διάσταση αεριωθούμενης βαλβίδας σφυγμού τύπων CA62MM 2/2way της κανονικής κλειστής:

CA62MM διαφραγμάτων πνευματικές σφυγμού διπλής κατεύθυνσης βαλβίδες 2 1/2» σύνδεσης βαλβίδων κανονικές κοντά

 

Κύρια δομή» της πνευματικής βαλβίδας σφυγμού σύνδεσης CA62MM νημάτων 2-1/2:

 

CA62MM διαφραγμάτων πνευματικές σφυγμού διπλής κατεύθυνσης βαλβίδες 2 1/2» σύνδεσης βαλβίδων κανονικές κοντά

 

Λειτουργώντας επίδειξη της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας σφυγμού diaphrgam CA62MM στο σύστημα συλλεκτών σκόνης:

CA62MM διαφραγμάτων πνευματικές σφυγμού διπλής κατεύθυνσης βαλβίδες 2 1/2» σύνδεσης βαλβίδων κανονικές κοντά

 

Λύση στην κατάσταση ότι η διαφορά πίεσης είναι πάρα πολύ υψηλή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του συλλέκτη σκόνης λεβήτων

Όταν η διαφορά πίεσης του συλλέκτη σκόνης λεβήτων είναι πάρα πολύ υψηλή, ο πελάτης πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή σε την. Εάν η διαφορά πίεσης είναι πάρα πολύ υψηλή, η αποδοτικότητα αφαίρεσης σκόνης του εξοπλισμού θα μειωθεί, η επίδραση λειτουργίας και η κατάσταση λειτουργίας του εξοπλισμού θα επηρεαστούν, και ακόμη και ο εξοπλισμός θα είναι έξω - - υπηρεσία. Επομένως, προκειμένου να γίνει ο εξοπλισμός είναι πάντα σε ένα σταθερό κράτος. Πρέπει να ανακαλύψουμε το λόγο για τον οποίο η διαφορά πίεσης του εξοπλισμού είναι πάρα πολύ υψηλή, μειώνουμε αποτελεσματικά τη διαφορά πίεσης, και αφήνουμε τον εξοπλισμό να λειτουργήσει αποτελεσματικά για να αφαιρέσουμε τη σκόνη.

 

Όταν το φίλτρο τσαντών σφυγμού τρέχει, η διαφορά πίεσης είναι πάρα πολύ υψηλή. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να είμαστε άγρυπνοι. Πρέπει να ελέγξουμε τι αναγκάζει τη διαφορά πίεσης για να αυξηθεί. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη διαφορά πίεσης που είναι πάρα πολύ υψηλή. Το αναλύστε:

 

1. Οι αποσκευές σκόνης του φίλτρου τσαντών σφυγμού είναι πάρα πολύ υψηλές, και το σύστημα δεν λαμβάνει οποιαδήποτε μέτρα θερμικής μόνωσης, έτσι ώστε η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ της σκόνης στο σωλήνα συλλεκτών σκόνης και του εξωτερικού περιβάλλοντος είναι μεγάλη, υδρατμός και η συμπύκνωση εμφανίζεται στη διαδικασία ανταλλαγής θερμότητας, και η σκόνη προστίθεται. Η υγρασία και το ιξώδες πρέπει να μονωθούν και να μονωθούν.

2. Το υλικό του συλλέκτη σκόνης τσαντών σφυγμού δεν ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά σκόνης, αναγκάζοντας μερικές τρύπες αέρα για να εμποδιστεί. Για τη σκόνη με τη μεγάλη συγκέντρωση, το μέγεθος μικρών μορίων, την υψηλά υγρασία και το ιξώδες, μια ταινία που ξεσκονίζει την τσάντα πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

 

3. Εάν η συγκέντρωση σκόνης είναι πάρα πολύ υψηλή, η ταχύτητα ανέμου φίλτρων της τσάντας σκόνης θα είναι υψηλή, με συνέπεια υψηλή διαφορά της τσάντας σκόνης. Το φορτίο αφαίρεσης σκόνης του φίλτρου τσαντών σφυγμού και η ταχύτητα ανέμου φίλτρων του υλικού φίλτρων πρέπει να μειωθούν κατάλληλα, δηλ., η περιοχή φίλτρων αυξάνονται, και η υλική ταχύτητα ανέμου φιλτραρίσματος φίλτρων μειώνεται.

 

4. Οι παράμετροι σχετικές με το φυσώντας σύστημα σφυγμού είναι θέτουν εσφαλμένα, και ηλεκτροστατικό precipitator έχει τη φτωχή επίδραση καθαρισμού. Εάν το χρονικό διάστημα της έγχυσης σφυγμού τσαντών, το πλάτος εγχύσεων σφυγμού είναι πάρα πολύ σύντομο ή η πίεση συμπιεσμένου αέρα είναι πάρα πολύ χαμηλή, η ένταση τσαντών υφασμάτων σκόνης θα μειωθεί, και η συσσώρευση σκόνης στην τσάντα σκόνης θα είναι πάρα πολύ παχιά. Οι σχετικές παράμετροι του συστήματος εγχύσεων σφυγμού πρέπει να επαναρυθμιστούν.

Αυτό είναι ο κύριος παράγοντας που αναγκάζει τη διαφορά πίεσης για να είναι πάρα πολύ υψηλή. Αναμένεται ότι ο πελάτης μπορεί να δώσει την προσοχή και να κρατήσει τη διαφορά πίεσης σε μια σταθερή αξία, ώστε να εξασφαλιστεί η κατάσταση επίδρασης και λειτουργίας αφαίρεσης σκόνης του εξοπλισμού.

 

Καλωσορίστε στην έρευνά σας!

Στοιχεία επικοινωνίας
Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Echo

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Καλύτερα προϊόντα
Άλλα προϊόντα