Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠνευματική βαλβίδα σφυγμού

1 - 1/2» πνευματικές βαλβίδες σφυγμού σωληνοειδών ασβεστίου/RCA40T ίντσας για το καθαρότερο σύστημα σκόνης

1 - 1/2» πνευματικές βαλβίδες σφυγμού σωληνοειδών ασβεστίου/RCA40T ίντσας για το καθαρότερο σύστημα σκόνης

  • 1 - 1 / 2'' Inch CA / RCA40T Pneumatic Solenoid Pulse Valves For Dust Cleaner System
  • 1 - 1 / 2'' Inch CA / RCA40T Pneumatic Solenoid Pulse Valves For Dust Cleaner System
  • 1 - 1 / 2'' Inch CA / RCA40T Pneumatic Solenoid Pulse Valves For Dust Cleaner System
 • 1 - 1 / 2'' Inch CA / RCA40T Pneumatic Solenoid Pulse Valves For Dust Cleaner System

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: Brando
  Πιστοποίηση: CE
  Αριθμό μοντέλου: CA40T

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: Ένα σετ
  Τιμή: negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερικό κιβώτιο, χαρτοκιβώτιο, παλέτα
  Χρόνος παράδοσης: 4-10 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 170000 κομμάτια το μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Μέγεθος λιμένων: 1 1/2» ίντσα Media: Συμπιεσμένος αέρας
  εφαρμογή: Καθαρότερο σύστημα σκόνης Εξουσία: Σπείρα σωληνοειδών & πνευματικός
  Πίεση: 0.3MPa~0.6MPa Δομή: Διπλή βαλβίδα σωστής γωνίας διαφραγμάτων
  Θερμοκρασία του περιβάλλοντος: -25℃~60℃ Υλικό σώματος: Αργίλιο, κράμα
  Τάση: AC110V/AC220V/DC24V/12VDC Σύνδεση: θηλυκό που περνιέται κλωστή

  Ίντσα CA/RCA40T 2/2 DC24Voltage 1-1/2» πνευματικές βαλβίδες σφυγμού σωληνοειδών τρόπων

   

  Οι βαλβίδες σφυγμού DC24Voltage μας CA40T είναι 100% δοκιμασμένα, και η δοκιμή περιλαμβάνει τα εξής:

  1. (1) μετρήστε την αντίσταση μόνωσης της ηλεκτρομαγνητικής σπείρας στο εξωτερικό περίβλημα υπό τις διευκρινισμένες περιβαλλοντικές συνθήκες με ένα 500V, την κλίμακα σειράς 0MΩ σε 500MΩ και ένα megohmmeter με μια ακρίβεια μια.


      (2) βάλτε τη βαλβίδα στο κιβώτιο ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας, και να θέσει τη θερμοκρασία σε 35°, η σχετική υγρασία είναι 85%, εφαρμόζει ένα 50Hz, μια ημιτονοειδή τάση επικοινωνίας 250V μεταξύ της ηλεκτρομαγνητικής σπείρας και το σώμα βαλβίδων, διάρκεια 1min, έλεγχος για τη διακοπή.

   

  2. Καθορίστε τη βαλβίδα στον ταλαντεμένος πειραματικό πάγκο εργασίας. Μετά από να λάβουν τη συχνότητα ταλάντωσης 20Hz και το πλήρες εύρος 2mm και να ταλαντευτούν για 30min, ο έλεγχος εάν οι σύνδεσμοι σε κάθε μέρος της βαλβίδας είναι χαλαροί και η λειτουργία είναι κανονικοί.

   

  3. Δοκιμή ζωής διαφραγμάτων:
  Ο καθαρός αέρας της ονομαστικής πίεσης συνδέεται με τον κολπίσκο αέρα της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας σφυγμού, και η ονομαστική αξία τάσης του πλάτους 0,1 s και της απόστασης 3 s εισάγεται στην ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα, και ο αριθμός διαδοχικών ή συσσωρευτικών διαδικασιών της βαλβίδας καταγράφεται.

   

  Τεχνική παράμετρος της βαλβίδας σωληνοειδών ΣΥΝΕΧΟΎΣ CA40T σφυγμού 24Voltage:

  Διαμορφώστε το αριθ. CA15T CA20T CA25T CA35T CA40T CA50T CA62T CA76T
  Διάμετρος Nonimal φ15 φ20 φ25 φ35 φ40 φ50 φ62 φ76
  Μεγέθη λιμένων (ίντσα) G1/2» G3/4» G1» G1 1/4» G1 1/2» G2» G2 1/2» G3»
  Weighgts (κλ) 0,6 0,6 0,72 1.1 1.5 2.9 3.4 4.8
  Πίεση εργασίας 0.3-0.8 MPA
  Θερμοκρασία περιβάλλοντος -5℃-55℃ ή cOem
  Σχετική υγρασία ≤85%
  Λειτουργούν μέσο Συμπιεσμένος ξηρός αέρας
  Κατηγορία προστασίας IP 65
  Ζωή υπηρεσιών Πάνω από ένα εκατομμύριο κύκλοι
  Τάση DC12V/DC24V/AC110V/AC220V ή cOem

   

  Γενική διάσταση του 2/2 τρόπου βαλβίδα 1 1/2» ίντσας λιμένων μεγέθους CA40T σφυγμού διαφραγμάτων:

  1 - 1/2» πνευματικές βαλβίδες σφυγμού σωληνοειδών ασβεστίου/RCA40T ίντσας για το καθαρότερο σύστημα σκόνης

   

  Λεπτομέρειες σπειρών σωληνοειδών της αεριωθούμενης βαλβίδας σφυγμού CA40T στα συστήματα εξαγωγής σκόνης:

  1 - 1/2» πνευματικές βαλβίδες σφυγμού σωληνοειδών ασβεστίου/RCA40T ίντσας για το καθαρότερο σύστημα σκόνης

   

  Λειτουργώντας σχηματικό διάγραμμα της βαλβίδας διαφραγμάτων CA40T στο αεριωθούμενο σύστημα καταστολής σκόνης φίλτρων σφυγμού:

  1 - 1/2» πνευματικές βαλβίδες σφυγμού σωληνοειδών ασβεστίου/RCA40T ίντσας για το καθαρότερο σύστημα σκόνης

   

  Ο συλλέκτης σκόνης σφυγμού κιβωτίων αέρα με τη δομή βαλβίδων σφυγμού και την αρχή εργασίας:

  Η αίθουσα τσαντών συλλεκτών σκόνης σφυγμού κιβωτίων αέρα βρίσκεται κυρίως στο χαμηλότερο μέρος του σώματος κιβωτίων, και χρησιμοποιείται κυρίως για την προσαρμογή της τσάντας και του σκελετού, και διαμορφώνει ένα διάστημα φιλτραρίσματος. Ο καθαρισμός του σκόνη-περιέχοντας αερίου εκτελείται κυρίως εδώ, και όπως το σώμα κιβωτίων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές, αυτό διαιρείται επίσης σε διάφορες αίθουσες χωρίζεται από ένα χώρισμα για να αποτρέψει την αμοιβαία παρέμβαση μεταξύ των αιθουσών κατά τη διάρκεια του καθαρισμού και για να διαμορφώσει ένα αντίστοιχο εγκαθιστώντας διάστημα.

   

  Η χοάνη τέφρας τακτοποιείται στο χαμηλότερο μέρος του δωματίου τσαντών. Εκτός από την αποθήκευση της συλλεχθείσας σκόνης, χρησιμοποιείται επίσης ως χαμηλότερος σωλήνας αεραγωγού εισαγωγής. Όταν το σκόνη-περιέχοντας αέριο εισάγει το δωμάτιο τσαντών, εισάγει αρχικά τη χοάνη τέφρας, και η ταχύτητα ροής αέρα οφείλεται υψηλός στο μεγάλο εσωτερικό όγκο της χοάνης τέφρας. Η μείωση, που συνδυάζεται με την αλλαγή της κατεύθυνσης της ροής αέρος, αναγκάζει τα πιό χονδροειδή μόρια σκόνης για να χωριστεί εδώ, η σκόνη που μεταβιβάζει τη συσκευή τακτοποιείται στο χαμηλότερο μέρος της χοάνης τέφρας, και η συσκευή κλειδαριών αέρα όπως μια βαλβίδα χτυπημάτων παρέχεται επίσης στην έξοδο, και η απαλλαγή τέφρας μπορεί να εκτελεσθεί συνεχώς.

   

  Η εισαγωγή και η εξαγωγή μπορούν να διαιρεθούν σε δύο τύπους σύμφωνα με τη δομή του συλλέκτη σκόνης. Κάποιος είναι ότι ο κολπίσκος αέρα είναι στρογγυλός και άμεσα ενωμένος στενά στο δευτερεύον πιάτο της χοάνης τέφρας. Η οπή αερισμού τακτοποιείται στο ανώτερο μέρος του κιβωτίου, και την πλευρά των περασμάτων δωματίων τσαντών μέσω του πιάτου βαλβίδων ανελκυστήρων. Η τρύπα επικοινωνεί με το εσωτερικό του κιβωτίου. Άλλος είναι ότι οι διέξοδοι κολπίσκων και εξόδου διαμορφώνονται ολοκληρωτικά και τακτοποιούνται και στις δύο πλευρές της αίθουσας τσαντών, και το χώρισμα μεταξύ του σώματος κιβωτίων και της χοάνης τέφρας χωρίζεται σε δύο μέρη που δεν είναι αέρας διαπερατός. Ο όγκος της δομής είναι μεγαλύτερος, αλλά η ροή αέρος διανέμεται. Ομοιόμορφα, η επίδραση προ-ξεσκονίσματος στον κάδο τέφρας είναι καλή. Είναι κατάλληλο για τη χρήση σε ισχύ όπου η συγκέντρωση του σκόνη-περιορισμού του αερίου είναι μεγάλη.

   

  Ο συλλέκτης σκόνης σφυγμού παραθύρων αέρα είναι ένας τύπος τύπου συγκέντρωσης δομών αιθουσών, και το φίλτρο σκόνης τύπων τσαντών χρησιμοποιείται για την τσάντα φίλτρων αιθουσών για να εκτελέσει τον καθαρισμό σφυγμού του παραθύρου κυκλοφορίας αέρα αιθουσών (αποκαλούμενος σε μη απευθείας σύνδεση καθαρισμός) από τη τοπ βαλβίδα σφυγμού αιθουσών. Είναι διαφορετικό από τον καθαρισμό του γενικού συλλέκτη σκόνης. Στην ίδια αίθουσα φίλτρων, μόνο οι τσάντες φίλτρων κάθε σειράς ψεκάζονται και καθαρίζονται (δηλαδή ο αποκαλούμενος επαν-καθαρισμός), και οι άλλες τσάντες φίλτρων τακτοποιούνται. Ακόμα φιλτράροντας. Δηλαδή, ο καθαρισμός και η μίξη πραγματοποιούνται σε μια αίθουσα συγχρόνως, και η σκόνη κάτω από την τέφρα πετά δύο φορές, και μερικές από τη σκόνη συλλέγονται από την παρακείμενη τσάντα φίλτρων, η οποία δεν είναι κατάλληλη για τη διήθηση αερίου με μια μεγάλη συγκέντρωση σκόνης. Ο συλλέκτης σκόνης σφυγμού παραθύρων αέρα τύπων παραθύρων αέρα πραγματοποιείται με την προϋπόθεση ότι την εσωτερική βαλβίδα σταματούν και φιλτράρεται, και η καθαρισμένη σκόνη εγκαθίσταται προς τα κάτω στην τέφρα κατά το ήμισυ, και δευτεροβάθμιο πετώντας remover σκόνης σφυγμού δεν διαμορφώνεται βάσει του συλλέκτη σκόνης τύπων τσαντών. Ο βελτιωμένος συλλέκτης σκόνης μεγάλου σφυγμού συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της υπο--αίθουσας πίσω-που φυσά το διάφορο σφυγμό που οι αεριωθούμενοι συλλέκτες σκόνης, υπερνικούν τις ανεπάρκειες της ανεπαρκούς δύναμης σκόνη-αφαίρεσης αιθουσών, ανώμαλη διανομή των ανέμων κολπίσκων και εξόδου, και επεκτείνουν τη σειρά εφαρμογής.

   

  Καλωσορίστε στην έρευνά σας!

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Echo

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Καλύτερα προϊόντα
  Άλλα προϊόντα