Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒαλβίδα σωληνοειδών ψύξης

MSV σειρά 1/2» υγρή βαλβίδα σωληνοειδών γραμμών για το δοχείο ψύξης κρασιού ψύξης

MSV σειρά 1/2» υγρή βαλβίδα σωληνοειδών γραμμών για το δοχείο ψύξης κρασιού ψύξης

  • MSV Series 1/2'' Liquid Line Solenoid Valve For Refrigeration Wine Cooler
  • MSV Series 1/2'' Liquid Line Solenoid Valve For Refrigeration Wine Cooler
  • MSV Series 1/2'' Liquid Line Solenoid Valve For Refrigeration Wine Cooler
  • MSV Series 1/2'' Liquid Line Solenoid Valve For Refrigeration Wine Cooler
 • MSV Series 1/2'' Liquid Line Solenoid Valve For Refrigeration Wine Cooler

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα NINGBO
  Μάρκα: BRANDO
  Πιστοποίηση: CE,GB
  Αριθμό μοντέλου: Msv-1070/4

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερικό κιβώτιο, χαρτοκιβώτιο, παλέτα
  Χρόνος παράδοσης: περίπου 6 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
  Δυνατότητα προσφοράς: 4700 σύνολα το μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Μέγεθος λιμένων: Γ 1/2» SAE Υλικό: Ορείχαλκος
  Εξουσία: Σωληνοειδές Θερμοκρασία του MEDIA: -35°C-105°C
  εφαρμογή: Ψύξη, δοχείο ψύξης κρασιού Δομή: Διάφραγμα
  Πίεση: 0.05-2.5MPa Media: Ψυκτικό μέσο
  Τάση: 110VAC, 220VAC, AC380V, 12VDC, DC24V Ψυκτικό μέσο: HCFC/HFC (πελάτης που διευκρινίζεται), R12, R22, R134a, R410, R404

  MSV βαλβίδα σωληνοειδών ιντσών σειράς 1070/4 Γ 1/2» για το δοχείο ψύξης κρασιού ψύξης

   

  Η λειτουργία της MSV series1070/4 βαλβίδας σωληνοειδών ψύξης είναι να κοπεί το κύκλωμα του συστήματος όταν σταματούν το συμπιεστή, για να αποφύγει τον υγρό κλονισμό όταν αρχίζει την επόμενη φορά ο συμπιεστής. Γενικά χρησιμοποιημένος στα μεγαλύτερα συστήματα ψύξης. Στον εξοπλισμό ψύξης, οι βαλβίδες σωληνοειδών χρησιμοποιούνται για να αλλάξουν την κατεύθυνση της ψύξης και της θέρμανσης. Η λειτουργία της βαλβίδας επέκτασης στα τέσσερα τμήματα πυρήνων είναι να ρυθμιστεί η πίεση ψύξης να επιτευχθεί η επίδραση της εξάτμισης της ψυκτικής ουσίας. Εδώ έχουμε μια απλούστερη εξήγηση: η βαλβίδα που ελέγχεται από τον ηλεκτρομαγνήτη αναφέρεται ως βαλβίδα σωληνοειδών. Αυτός ο MSV τύπος 1070/4 βαλβίδες σωληνοειδών ψύξης χρησιμοποιείται ευρέως στα αυτόματα συστήματα ελέγχου. Είναι ένα συστατικό κλειδί της εκτέλεσης ελέγχου.

   

  Τεχνικά στοιχεία της msv-1070/4 βαλβίδας σωληνοειδών ορείχαλκου ψύξης AC/DC: 

  Διαμορφώστε το αριθ. Msv-1070/4
  Σύνδεση Ίντσα Γ 1/2»
  Ψυκτική ουσία CFC, HCFC, HFC
  Θερμοκρασία MEDIA -35℃-105℃
  Μέγιστη ανοίγοντας πίεση φραγμός 25
  Ελάχιστη ανοίγοντας πίεση 0,5 φραγμός
  Πίεση εργασίας φραγμός 30
  KV αξίας  2.2 μ ³ /h
  Ύψος 91 χιλ.
  Μήκος 100 χιλ.

   

  Κύρια διάσταση MSV της σειράς βαλβίδα σωληνοειδών ψύξης της SAE ίντσας 1070/4 G1/2»:

  MSV σειρά 1/2» υγρή βαλβίδα σωληνοειδών γραμμών για το δοχείο ψύξης κρασιού ψύξης

   

  Msv-1070/4 διάγραμμα εφαρμογής βαλβίδων σωληνοειδών διαφραγμάτων στο σύστημα ψύξης:

  MSV σειρά 1/2» υγρή βαλβίδα σωληνοειδών γραμμών για το δοχείο ψύξης κρασιού ψύξης

   

  Παράδοση MSV 1070/4 της βαλβίδας σωληνοειδών τύπων για τη θερμού αερίου γραμμή με τις ψυκτικές ουσίες:

  MSV σειρά 1/2» υγρή βαλβίδα σωληνοειδών γραμμών για το δοχείο ψύξης κρασιού ψύξης

   

  Τρεις μέθοδοι ψύξης ψύξης:

  1. Πάγος νερού και αλατισμένη ψύξη πάγου
  Στην κανονική πίεση, το σημείο τήξης του πάγου είναι λειώνοντας πάγος 0 °C. σε 334,8 kJ/kg στο νερό πάγου μειώνει το σημείο τήξης του. Μέσα σε μια ορισμένη σειρά, το περισσότερο άλας στο νερό πάγου, όσο χαμηλότερο το σημείο τήξης. Τα πειράματα έχουν δείξει ότι όταν η μάζα του προστιθέμενου άλατος είναι 29% της μάζας του πάγου νερού, το σημείο τήξης του μίγματος μπορεί να φθάσει σε ένα ελάχιστο -21,2 °C. Εάν περισσότερο άλας προστίθεται, το σημείο τήξης δεν θα μειωθεί. Τα άλατα πάγου των διαφορετικών συνθέσεων επιλέγονται συνήθως βασισμένος στην κατάλληλη θερμοκρασία στην οποία το κατεψυγμένο άρθρο μεταφέρεται. Παραδείγματος χάριν, χρησιμοποιώντας τον αλατισμένο πάγο με ένα αλατισμένο περιεχόμενο 22%, η θερμοκρασία καμπινών μπορεί να διατηρηθεί -18 έως σε -13 °C.

   

  Οι μονάδες ψύξης πάγου νερού έχουν τη χαμηλή επένδυση και τις χαμηλές λειτουργικές δαπάνες, αλλά οι συνηθισμένοι κύβοι πάγου νερού (άλας) έχουν τη χαμηλή απορρόφηση θερμότητας και τις περιορισμένες δροσίζοντας αίθουσες. Επιπλέον, η αλατισμένη ροή μπορεί να μολύνει το περιβάλλον, τα τρόφιμα, τα διαβρωτικά διαμερίσματα και την αξία της υγρασίας στο φορτίο. Επομένως, ο πάγος νερού (άλας) καταψύχεται αρχικά στα ψάρια και άλλα υδρόβια προϊόντα.

   

  2. Ξηρά ψύξη πάγου
  Σε μια ατμόσφαιρα, ο ξηρός πάγος (στερεό διοξείδιο του άνθρακα) έχει μια χαμηλότερη θερμοκρασία εξάχνωσης (- 78,9 ° Γ) και μια θερμότητα εξάχνωσης μεγάλου ποσού (573,5 KJ/κλ). Επομένως, όχι μόνο μπορεί μια χαμηλότερη θερμοκρασία (γενικά χαμηλότερη σε -20 ° Γ) να ληφθεί, αλλά και ένα μεγαλύτερο ποσό ψύξης μπορεί να ληφθεί. Αυτή η μέθοδος ψύξης είναι επομένως κατάλληλη για τα παγωμένα τρόφιμα.

   

  Η ξηρά μονάδα ψύξης πάγου έχει την απλή λειτουργία, χαμηλή επένδυση, υψηλή λειτουργική δαπάνη, κατάλληλη χρήση, και τα αγαθά δεν είναι υγρά. Το αέριο του CO2 που παράγεται από την εξάχνωση του ξηρού πάγου μπορεί να εμποδίσει τη μικροβιακή αύξηση, να επιβραδύνει την παχιά οξείδωση, και να αποδυναμώσει την αναπνοή των φρούτων και λαχανικών.

  Εντούτοις, η εξάχνωση του ξηρού πάγου είναι πιθανό να προκαλέσει το πάγωμα το υπερβολικό αέριο διοξειδίου του άνθρακα μπορεί να προκαλέσει τη δυσκολία στην αναπνοή και το πάγωμα των κατεψυγμένων αγαθών όπως τα φρούτα και λαχανικά ο κανονισμός θερμοκρασίας στο διαμέρισμα είναι δύσκολος οι ξηρές δαπάνες πάγου είναι υψηλές, η κατανάλωση είναι μεγάλη, και η πρακτική εφαρμογή είναι λιγότερος.

   

  3. Κρύα ψύξη πιάτων
  Η αρχή της κρύας ψύξης πιάτων είναι να χρησιμοποιηθεί μια κρύα συσκευή αποθήκευσης (ψυκτική ουσία) για την αποθήκευση μετά από να παγώσει. Πρίν μεταφέρει, η δεξαμενή νερού στο ψυγείο «δροσίζεται» για να δροσιστεί και να παγώσει, και έπειτα το κρύο πιάτο στις μεταφορές χρησιμοποιείται για να διαλύσει τη θερμότητα στο λειωμένο μέταλλο για να κρατήσει τη θερμοκρασία μέσα στο όχημα μέσα στη σειρά θερμοκρασίας του μεταφερμένου φορτίου. Επομένως, το κρύο πιάτο καλείται επίσης «πιάτο κρύας αποθήκευσης.»

   

  Η κρύα δομή πιάτων της δροσίζοντας συσκευής διαιρείται σε ενσωματωμένο τύπο και διασπασμένο τύπο. Οι ενσωματωμένες εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, οι μονάδες ψύξης και οι κατεψυγμένες επιτροπές τοποθετούνται στο αυτοκίνητο στο αυτοκίνητο, μόνο η μονάδα ψύξης και το κατεψυγμένο πιάτο εγκαθίστανται. Στο χώρο στάθμευσης, η στερεάς κατάστασης κίνηση χρησιμοποιείται για να οδηγήσει τη μονάδα ψύξης για «να δροσίσει» το κρύο πιάτο. Το τελευταίο είναι πρακτικότερο. Οι συνηθισμένοι αναγεννητές είναι low-melting ευτηκτικές λύσεις, και το σημείο τήξης είναι συνήθως χαμηλότερο από την κατάλληλη θερμοκρασία στο αυτοκίνητο από περίπου 10 °C. Όταν η κατάλληλη θερμοκρασία των μεταφερμένων εμπορευμάτων αλλάζει, η σύνθεση της επιλεγμένης ευτηκτικής λύσης θα αλλάξει επίσης.

   

  Καλωσορίστε στην έρευνά σας!

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Ningbo Brando Hardware Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Echo

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Καλύτερα προϊόντα
  Άλλα προϊόντα